Pehmopaja Oy

Autokoulun kuvienkatselusovellus

Sovellus autokoulun teoriakokeeseen valmistautuville.

Ominaisuuksia

  • WWW-selaimella käytettävä autokoulun kuvienkatselusovellus, joka on nopea ja helppokäyttöinen. Ohjelmassa on mahdollisuus testi- ja harjoitusosioon.
  • Harjoittelussa kuvia voidaan katsoa kaikessa rauhassa ja palaute saadaan välittömästi. Testitilassa harjoitellaan oikeaa koetilannetta aikarajoineen.
  • Ohjelman sadat kuvat on suunniteltu ja toteutettu yhdessä autokoulunopettajien kanssa. Runsas määrä kuvia takaa pitkäaikaisen hyödyn.
  • Hyvin optimoidut kuvat, joiden koko on 700 x 450 pikseliä, mahdollistavat katselun hitaammallakin Internet-yhteydellä.
  • Ohjelmaa on mahdollista käyttää mistä tahansa Internettiin kytketystä tietokoneesta koulun antaman salasanan ja käyttäjätunnuksen avulla.
  • Laitteistovaatimukset: WWW-selaimella varustettu tietokone + Macromedia Flash -plugin.

Kokeile demoa

Valitse liittymäsi nopeus: Modeeminopeus / ADSL tai nopeampi

Harjoitukset vaativat toimiakseen Flash Playerin. Voit ladata sen tästä.

Kuvasarja latautuu 56k modeemilla n. 3 - 5 minuutissa. Voit aloittaa harjoituksen kun kuvasarjasta on ladattu 75%. Kiinteällä yhteydellä voit aloittaa harjoituksen jo n. 20 s (25%) lataamisen jälkeen. Kuvasarja joudutaan lataamaan vain kerran / istunto.

Ohjeita

Harjoitus on suunniteltu henkilöautokorttia hakeville. Vastaaminen tapahtuu joko näppäimistön nuolinäppäimillä (nuoli vasemmalle = väärin | nuoli oikealle = oikein) tai hiiren avulla. Vastausaikaa on 10 sekuntia / kuva. Pisteet ja väärin vastatut kuvat näytetään harjoituksen lopussa. Väärin vastattu kuva latautuu 56k modeemilla kuvasta riippuen 3 - 10 sekunnissa.

Kysy lisää hinnoittelusta ym. osoitteesta: pehmopaja@pehmopaja.fi tai soita 02 254 2500

Kuvia

Muutamia kuvia Autokoulu Ajaxx Company:lle toimitetusta teoriaharjoittelusovelluksesta:

1. kuva sovelluksesta

2. kuva sovelluksesta

3. kuva sovelluksesta

http://www.pehmopaja.fi
Päivitetty 02.03.2007 • © Pehmopaja Oy

Valid XHTML 1.0 Strict